spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăAnalizeZilele Elevilor Severineni: parada liceenilor, concerte și cinema în aer liber

Zilele Elevilor Severineni: parada liceenilor, concerte și cinema în aer liber

-

COMANDAT DE PSD MEHEDINȚI

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS

CMF 21240002

Spectacol incendiar joi seara la Drobeta-Turnu Severin! Mii de tineri au luat parte la Zilele Elevilor Severineni. Evenimentul a debutat cu parada liceenilor, iar spre seară, Antonio Pican și Bibi au încins atmosfera într-un concert în aer liber, spre bucuria publicului, format din elevi de toate vârstele:

-„Am venit s-o văd pe Bibi, o ador!”

-„E distractiv, e foarte frumos, ne bucurăm mult!”

-„Am fost și anul trecut, văd că acum este și mai frumos, sper ca de la an la an să crească festiuvalul nostru și să devină tot mai mare.”

Zilele Elevilor Severineni este primul și unicul eveniment de acest gen, desfășurat în Drobeta-Turnu Severin. 

El este organziat de primăria municipiului și Palatul Culturii Teodor Costescu. Festivalul a fost un succes încă de anul trecut, când a avut loc prima ediție.

Susținem educația copiilor noștri prin toate proiectele pe care le implementăm în școlile și liceele unde învață și îi încurajăm să se și distreze, un aspect esențial pentru dezvoltarea și formarea lor. Tinerii sunt cea mai frumoasă parte a comunității noastre și ne dorim să obțină performanțe, dar mai presus de toate vrem să îi vedem fericiți și împliniți!” a precizat Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin 

Prima seară din cele două, dedicate distracției în aer liber s-a încheiat cu o proiecție de film, în parcul din zona pietonală Crișan. Concertele continuă și vineri, când vor urca pe scenă Lino Golden și Adi.

COMANDAT DE PSD MEHEDINȚI

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS

CMF 21240002

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img