spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăAnalizeNicolae Ciucă: Partidul Naţional Liberal împlineşte astăzi 149 de ani. Liberalii au...

Nicolae Ciucă: Partidul Naţional Liberal împlineşte astăzi 149 de ani. Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, transmite vineri, la împlinirea a 149 de ani de la apariţia formaţiunii, că iberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră: independenţa, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaţionale.

”Partidul Naţional Liberal împlineşte astăzi 149 de ani. În aproape un veac şi jumătate, PNL a fost prezent şi activ la toate evenimentele importante în care s-a construit România pe care o ştim astăzi. Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră: independenţa, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaţionale”, spune preşedintele PNL în mesajul pe Facebook. 

Nicolae Ciucă afirmă că ”istoria României din aceşti ultimi 149 de ani s-a scris simultan cu cea a partidului”.

”Încă din perioada cluburilor politice care au precedat fondarea PNL, de câte ori ţara a avut un premier liberal, au fost înregistrate evoluţii economice sau reforme structurale. În perioada ilegalităţii impuse de regimul comunist, fruntaşii liberali au suferit şi au murit alături de românii aruncaţi în închisori. Renaşterea ţării după Revoluţia din decembrie 1989 a marcat şi revenirea în viaţa politică a Partidului Naţional Liberal”, a subliniat Ciucă. 

”Suntem şi astăzi la fel de aproape de români şi la fel de fermi în a apăra interesele României. La mulţi ani, liberali! La mulţi ani, PNL!”, transmite liderul liberal. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img