spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăMehedințiZilele comunei Gogoșu

Zilele comunei Gogoșu

-

Comuna Gogoșu se află zilele acestea în sărbătoare și la invitația primarului Jean Rogoveanu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la deschiderea evenimentului, moment în care i-a fost înmânat titlul de cetățean de onoare al comunei omului de cultură Victor Rusu.

- Reclama -

La eveniment au participat totodată, prefectul județului, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea și vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

“Vreau să îl felicit pe primarul Jean Rogoveanu și Consiliul Local al comunei Gogoșu pentru evenimentele organizate pentru locuitori. Zilele acestea, la Gogoșu sunt invitați artiști de muzică ușoară și populară, cunoscuți și îndrăgiți de public!La mulți ani locuitorilor comunei Gogoșu!Le doresc multă sănătate și să se bucure de sărbătoarea lor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți,Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...