spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăMehedințiZILELE COLEGIULUI NAȚIONAL ”GHEORGHE ȚIȚEICA” DIN DROBETA TURNU SEVERIN- 104 ani

ZILELE COLEGIULUI NAȚIONAL ”GHEORGHE ȚIȚEICA” DIN DROBETA TURNU SEVERIN- 104 ani

-

În cadru festiv, elevii Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica” au sărbătorit 104 ani de la înființarea prestigioasei unități de învățământ, eveniment la care au participat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ramona Cupă, în semn de respect pentru corpul profesoral și elevii care prin munca și rezultatele lor fac cinste județului Mehedinți, Colegiul aflându-se la momentul actual în primele 10 licee din țară.

- Reclama -

“Îi felicit pe toți cei 77 de elevi ai Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica” care anul acesta au participat la olimpiadele naționale la diverse materii. Participarea la această etapă a olimpiadei arată preocuparea fiecăruia pentru învățătură, munca și eforturile depuse, alături de dascăli!

20 dintre ei au fost recompensați și cu diverse premii, ceea ce mă bucură și mai tare și am încredere că sistemul de învățământ din județul Mehedinți produce oameni de calitate, oameni care se vor regăsi, sper eu, peste câțiva ani în administrația județului, în mediul privat sau în alte instituții!

Dincolo de performanțele școlare, apreciez că la Colegiul Național ”Gheorghe Țițeica”, elevii primesc o educație sănătoasă pentru viață, iar în semn de apreciere, am înmânat o diplomă, pentru profesionalism și performanță!

Le doresc mult succes tuturor!

La Mulți Ani elevilor și profesorilor din cadrul Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica”!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img