spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăhighlightZgonea cere congres extraordinar pentru alegerea unui nou lider al PSD după...

Zgonea cere congres extraordinar pentru alegerea unui nou lider al PSD după inculparea lui Ponta

-

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, exprimă, într-un interviu acordat AP, necesitatea reformării Partidului Social-Democrat, cerând organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formaţiunii, în contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Suntem într-o situaţie de criză…, cu preşedintele partidului pus sub acuzare şi cu vicepreşedintele condamnat” pentru corupţie, afirmă Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press.

„Sistemul din România aminteşte de mentalitatea comunistoidă, lucru care ne afectează credibilitatea. Trebuie să schimbăm mentalitatea…, acest lucru ne este cerut de noua generaţie. Din păcate, partidele din opoziţie sunt şi mai puţin reformate”, afirmă Zgonea.

Partidul Social-Democrat are nevoie de „reforme profunde” şi de un congres extraordinar pentru alegerea unui nou preşedinte.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...