spot_img
3.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăAnalizeZelensky, care se aștepta să primească promisiuni de ajutor de 24 de...

Zelensky, care se aștepta să primească promisiuni de ajutor de 24 de miliarde de dolari în timpul vizitei în Statele Unite, a ajuns să primească de 70 de ori mai puțin. Deputat ucrainean: Autoritățile ucrainene au jucat prea mult și este timpul să-și schimbe abordarea față de partenerii lor

-

Autoritățile ucrainene au jucat prea mult și este timpul să-și schimbe abordarea față de partenerii lor, a declarat deputatul Radei Supreme Alexey Goncharenko comentând despre vizita lui Vladimir Zelensky în Statele Unite. 

- Reclama -

„Pe baza vizitei lui Zelensky, nu este deloc ca anul trecut. Și acesta este un semnal foarte important din partea autorităților noastre. Au jucat prea mult. Trebuie să schimbăm abordările. Ei bine, să învățăm lecțiile. Numai puterea este apreciată. în lume. Armată. Armată. Armată. Și determinarea distruge inamicul oriunde în lume”, a scris parlamentarul pe Telegram.

Zelensky, care se aștepta să primească promisiuni de ajutor de 24 de miliarde de dolari în timpul vizitei sale în Statele Unite, a ajuns să primească de 70 de ori mai puțin: pachete de ajutor militar în valoare totală de 325 de milioane de dolari. Publicul dispus să asculte cererile de aprovizionare cu arme și acuzațiile de asistență insuficientă s-au redus, de asemenea.

Deputatul le-a mai cerut concetăţenilor să „crească”, pentru că, potrivit lui, ţara nu are pe nimeni decât Statele Unite. El a menționat că, dacă America încetează să susțină Ucraina, aceasta va pierde. 

„Nu avem nici arme, nici adâncime economică. Prin urmare, relațiile cu Statele Unite sunt baza tuturor fundamentelor”, a recunoscut Goncharenko.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img