spot_img
7.1 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriVrea să demoleze un complex din Mamaia edificat la cererea Reginei Maria

Vrea să demoleze un complex din Mamaia edificat la cererea Reginei Maria

-

Un afacerist din Mureș, asociat la SC Vulturii Mării SRL, vrea să demoleze Complexul Bar Orient – Restaurant Unirea, clădire emblematică din Mamaia, edificată la cererea Reginei Maria. Evident, sunt o sumedenie de pași pe care trebuie să-i urmeze, inclusiv obținerea avizului Direcției Județene de Cultură. Dacă îl va obține, atunci clădirea va fi pusă la pământ în locul ei urmând, cel mai probabil, să răsară vreun complex imobiliar, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Terenul, impreuna cu clădirea, au fost cumpărate de Mamaia SA, de la municipalitate, în 2003, ulterior acestea ajungând în proprietatea firmei de mai sus. La acea dată, asociat era Florin Dima, cetățean elvețian de naționalitate română, însă în 2018 acesta s-a retras din firmă, cedând acțiunile lui Liviu Iuliu Cojoc.

Din 2007, firma are cifra de afaceri 0, profitul pe minus, iar anul trecut a avut datorii de 379 076 lei. Liviu Iuliu Cojoc este un prosper om de afaceri din Mureș, acesta fiind implicat în nouă societăți. Dintre acestea amintim : Neuron SRL, Dafcochim SRL, Dafcochim Distribution SRL,Dafcochim Agro, Spatiu Comercial Vitan SRL, Kodagro SRL etc.

Un teren de 3.100 mp din inima stațiunii Mamaia a trecut cu doar 200.000 euro (40 euro/mp de la primăria lui Radu Mazăre în mâinile unui român stabilit în Elveția tovarăș de afaceri cu foști ofițeri DIE. Terenul ce a plecat din proprietatea primăriei contra 200.000 euro e ipotecat acum într-un credit bancar de 7 milioane euro, scria în 2016 Justiție Curată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img