spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeSenator USR: Nu rușii sunt de vină

Senator USR: Nu rușii sunt de vină

-

Senatorul USR Cristi Berea susţine că este falsă teoria lansată de preşedintele Klaus Iohannis că inflaţia ridicată din România ar avea drept cauză războiul lui Putin din Ucraina, apreciind că una dintre soluţii ar fi ca guvernul să taie din cheltuielile bugetare şi să renunţe la angajările pe pile.

”Românii simt în fiecare lună cum banii lor valorează tot mai puţin. La o inflaţie de 14 la sută, din 3.000 de lei, cam 400 de lei se pierd pe fondul scumpirilor în cascadă la toate produsele. Teoria preşedintelui Klaus Iohannis că ruşii ar fi de vină pentru inflaţia ridicată este falsă. Sigur că războiul din Ucraina afectează economia în toate statele europene, dar când ai 14 la sută inflaţie, problema cea mare este la tine acasă. Şeful statului nu face decât să mascheze incompetenţa coaliţiei PNL-PSD”, a declarat senatorul USR, Cristi Berea.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...