spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăBasarabiaVoronin anunță un cutremur în guvernul de la Chișinău

Voronin anunță un cutremur în guvernul de la Chișinău

-

Miniștrii care nu au fost doriți de Partidul Comuniștilor din Republica Moldova ar putea fi demiși în decurs de două luni de la învestirea Guvernului Gaburici. Declarația a fost făcută de către liderul PCRM, Vladimir Voronin, transmite UNIMEDIA.

- Reclama -

„Aceasta este lista miniștrilor din Guvernul Gaburici cu semnătura domnului Chiril Gaburici. Aici cu roșu sunt subliniate numele acelor miniștri pe care noi la ședința fracțiunii desfășurată înaintea ședinței parlamentului când a vost votat Guvernul am declarat că ei nu trebuie să fie.  Șefii fracțiunilor parlamentare a liberal-democraților și a democraților ne-au dat asigurări că în decurs de două luni aceste persoane nu vor fi în funcție”, a menționat Vladimir Voronin.

Potrivit liderului comunist în „lista neagră” a intrat ministrul Apărării, Viorel Cibotaru, cel al Educației, Maia Sandu, șeful de la Mediu, Sergiu Palihovici și ministrul Tineretului și Sportului Sergiu Afanasenco.

Anterior șeful comuniștilor anunța și numele Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, și cea a ministrului Economiei, Stephane Christophe Bride.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...