spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăSocialVlad Voiculescu, nou scandal în Coaliție

Vlad Voiculescu, nou scandal în Coaliție

-

Liberalii, în frunte cu premierul Florin Cîțu, îi cer ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, efectuarea de urgenţă a plăţii pentru personalul medical din centrele de vaccinare anti-COVID-19, transmite G4 media.

- Reclama -

„Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV – n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult”, a declarat Florin Cîţu, marţi, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Dolj.

„Am solicitat azi, 16 martie, domnului ministru al Sănătăţii efectuarea de urgenţă a plăţii pentru personalul implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 pe teritoriul judeţului Cluj. (…) Solicit, deci, decontarea imediată a cheltuielilor aferente plăţii personalului medico-sanitar şi a registratorilor medicali, din cadrul centrelor de vaccinare organizate pe teritoriul judeţului Cluj şi care au fost amplasate în alte locaţii decât cele situate în incinta unităţilor sanitare. Adresez această solicitare pe fondul numeroaselor sesizări primite cu privire la faptul că personalul din centrele de vaccinare nu a primit în ultimele două luni remuneraţia cuvenită”, a declarat și președintele CJ Cluj, Alin Tişe, într-un comunicat de presă remis marţi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img