spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăExterne#VioluriKoln: Agresiuni sexuale au avut loc și la Helsinki și Zurich

#VioluriKoln: Agresiuni sexuale au avut loc și la Helsinki și Zurich

-

În noaptea de Revelion, la Helsinki s-a înregistrat un număr neobișnuit de cazuri de hărțuire sexuală, a anunțat joi poliția finlandeză, care a primit atenționări care îi implică pe solicitanții de azil, relatează AFP.Același lucru s-a întâmplat și la Zurich, în Elveția.

- Reclama -

Forțele de securitate care au patrulat în noaptea de 31 decembrie au constatat „numeroase fapte de hărțuire sexuală” în piața centrală din capitala Finlandei, unde se aflau 20.000 de persoane participante la petrecere, însă fără să fie depusă vreo plângere.

CITIȚI:#VioluriKoln/ Agresiuni sexuale împotriva femeilor au avut loc și la Zurich în noaptea de Anul Nou

În schimb, au fost raportate trei cazuri de agresiuni sexuale, două dintre acestea urmate de plângeri, în cea mai mare gară din Helsinki unde erau strânși circa 1.000 de solicitanți de azil, în majoritate irakieni, potrivit unui comunicat al poliției. Suspecții, trei solicitanți de azil, un fost plasați în arest.

„Nu au existat cazuri de hărțuire în noaptea de Revelion nici anul trecut, nici cu alte ocazii… Este un fenomen cu totul nou la Helsinki”, a declarat adjunctul șefului poliției din oraș, Ilkka Koskimaki.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...