spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeVioleta, tratată preferențial în PNL: Șefii PNL cu rezultate sub 27% dați...

Violeta, tratată preferențial în PNL: Șefii PNL cu rezultate sub 27% dați afară, Violeta cu 19% NU

-

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, că mai mulţi lideri ai organizaţiilor partidului şi-au dat demisia de onoare din funcţie, ca urmare a scorului obţinut la alegerile locale, transmite Agerpres.

- Reclama -

„Am discutat, în cadrul analizei, şi de filialele care nu au obţinut performanţă. În urma acestei analize, mai mulţi colegi, preşedinţi de filiale, şi-au dat demisia de onoare. Este vorba de filialele care au obţinut un scor de sub 27% – filiala Ialomiţa, filiala Brăila, filiala Hunedoara, filiala Buzău. De asemenea, şi-au mai depus demisiile din funcţia de preşedinte domnul fost primar al Timişoarei, Nicolae Robu, de asemenea, preşedintele PNL Satu Mare”, a precizat Orban, după şedinţa conducerii PNL.

O excepție este Violeta Alexandru, șefa filialei din București, care a nu a demisionat deși a obținut sub 20%, iar în București numai un candidat al PNL a câștigat, 2 pierzând.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...