spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeViktor Orbán și Marine Le Pen la Paris: Partidele europene care reprezintă valorile...

Viktor Orbán și Marine Le Pen la Paris: Partidele europene care reprezintă valorile tradiţionale trebuie să-şi unească forţele pentru a apăra naţiunile continentului în vremuri de pericol şi război. S-a dovedit deja că nu se poate conta pe birocraţii de la Bruxelles

-

Prim-ministrul Viktor Orbán, preşedintele Fidesz, a avut o întrevedere vineri, la Paris, cu Marine Le Pen, preşedinta Adunării Naţionale din Franţa – a declarat pentru agenţia ungară de presă MTI Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului.

- Reclama -

Discuţia s-a concentrat asupra pericolele cu care se confruntă Europa, inclusiv războiul din Ucraina şi consecinţele sale economice, creşterea fără precedent a preţurilor, politica de sancţiuni greşită şi periculoasă a Bruxelles-ului şi escaladarea crizei migraţioniste. 

Orbán şi Marine Le Pen au fost de acord că partidele europene care reprezintă valorile tradiţionale trebuie să-şi unească forţele pentru a apăra naţiunile continentului în vremuri de pericol şi război. S-a dovedit deja că nu se poate conta pe birocraţii de la Bruxelles şi pe partidele de stânga în apărarea cetăţenilor şi familiilor europene – au spus ei. 

Orbán a informat-o pe preşedinta Adunării Naţionale despre măsurile prezentate de guvernul ungar în această săptămână, destinate protecţiei familiilor, pensionarilor, locurilor de muncă şi reducerii cheltuielilor generale, chiar şi în cazul unui război prelungit. 

Marine Le Pen şi-a exprimat aprecierea pentru sistemul de impozit special pe profit, introdus în Ungaria.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img