spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăEconomieViktor Orban: Procesul de colonizare trebuie oprit, investiţiile din fonduri provenite din...

Viktor Orban: Procesul de colonizare trebuie oprit, investiţiile din fonduri provenite din străinătate trebuie transparentizate

-

Bruxelles-ul trebuie oprit şi responsabilitatea guvernării trebuie păstrată în continuare în mâinile forţelor naţionale – a declarat premierul ungar, miercuri, în cadrul ceremoniei festive organizate la Muzeul Naţional Ungar de ziua națională, transmite agenția maghiară de știri MTI.

„Poate că pentru Bruxelles şi pentru capitalul financiar internaţional nu contează nici trecutul, nici viitorul naţiunii maghiare. Dar pentru noi contează. Poate că pentru Bruxelles şi pentru capitalul financiar internaţional nu contează securitatea cetăţenilor europeni. Dar pentru noi contează. Poate că pentru Bruxelles şi pentru capitalul financiar internaţional nu contează dacă vom dăinui sau nu ca maghiari. Dar pentru noi contează” – a precizat premierul ungar. Potrivit lui Viktor Orbán, aceasta este miza actualei revolte europene. Ela a evidenţiat: „Trebuie să luptăm cu curaj pentru apărarea independenţei şi autonomiei noastre naţionale, trebuie să oprim Bruxelles-ul şi trebuie să ne apărăm frontierele”.

- Advertisement -

Orbán a menţionat, de asemenea, că procesul de colonizare trebuie oprit, investiţiile din fonduri provenite din străinătate trebuie transparentizate, dreptul reglementărilor privind taxele şi impozitele, salariile şi cheltuielile de întreţinere trebuie păstrat în interiorul ţării. În privinţa acestor chestiuni ne putem baza doar pe noi înşine, de aceea responsabilitatea guvernării trebuie păstrată în continuare în mâinile forţelor naţionale – a afirmat Viktor Orbán.

Premierul ungar a precizat că maghiarii pot avea o viaţă fericită doar dacă urmează calea independenţei şi libertăţii. „Pentru noi, patria noastră nu este casa noastră adevărată fără independenţă şi fără libertate. Noi, maghiarii, nu putem fi fericiţi într-o ţară care nu este casa noastră” – a afirmat Viktor Orbán.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img