spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăDezvaluiriViktor Orban, acuzații INCENDIARE: Migranții sunt aduși de o rețea formată din...

Viktor Orban, acuzații INCENDIARE: Migranții sunt aduși de o rețea formată din lideri politici din UE, traficanți și avocați care fac miliarde

-

Potrivit premierului ungar citat de agenția maghiară de știri MTI s-a constituit o coaliţie absurdă în privinţa migraţiei ilegale. Viktor Orbán a precizat la cea de-a 5-a reuniune a Consiliului Diasporei Maghiare, care a avut loc  la Budapesta, că această coaliţie este formată dintr-o reţea de traficanţi de persoane care au zeci de mii de angajaţi, cu cifre de afaceri în valoare de multe miliarde de euro, echipe de avocaţi plătiţi de oameni de afaceri, precum şi din lideri politici din cadrul UE.

Ca rezultat, astăzi îi aducem în Europa pe acei oameni care fie sunt nevoiţi, fie au ajuns la concluzia că părăsesc pământul unde le-a fost domiciliul – a menţionat Orbán. Premierul a afirmat că nu este vorba despre faptul că aceştia nu pot fi opriţi, ci „noi înşine” îi organizăm, trimitem autovehicule după ei şi abrogăm legile care ar face posibilă politica normală privind migraţia. Este vorba despre o migraţie de tip nou, în care migranţii nu sosesc, ci invadează Europa – a precizat Orbán.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img