spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăAnalizeVijulie lovește din nou: Sărăcii, fără educație

Vijulie lovește din nou: Sărăcii, fără educație

-

În ediția de duminică seară a emisiunii „Subiectiv” s-au încins spiritele, iar protagoniștii au fost Violeta Vijulie, membru al PNL, și Claudiu Manda, senator PSD. Vijulie a spus despre românii care au participat la mitingul de vineri al PSD că ar fi „săraci și fără educație”. Manda le-a luat apărarea, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Violeta Vijulie a spus că oamenii care au venit, vineri, la mitingul PSD de la Craiova sunt oameni săraci, fără educație și care au fost aduși cu forța. Claudiu Manda a declarat că ar trebui să ne uităm la atmosfera care a fost la miting pentru a ne da seama dacă românii care a venit acolo au fost sau nu plătiți.

„Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face.”, a zis Violeta Vijulie.

Senatorul Claudiu Manda:„Dacă era cineva adus cu forța, acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam. PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut. Când văd cum se raportează la mitingul de la Craiova, îmi dau seama cât de mult îi doare și cât de mult îi frustrează. E clar că suntem pe drumul cel bun. Am primit mii de mesaje de încurajare de la români după mitingul de la Craiova. Am primit și sub 100 de mesaje care conțineau jigniri. Acest lucru îmi arată că suntem pe drum cel bun”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img