spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/Vasile Șeicaru a lansat ”Rugăciune ... A venit şi-a treia zi”

VIDEO/Vasile Șeicaru a lansat ”Rugăciune … A venit şi-a treia zi”

-

Cunoscutul cântăreţ folk, Vasile Şeicaru, a lansat în premieră, vineri, în mediul online, piesa „Rugăciune … A venit şi-a treia zi”, pe versurile Malei Bărbulescu, un cântec cu un puternic mesaj social şi religios, vizând sacrificiul lui Iisus Hristos şi modul în care oamenii ar trebui să perceapă acest sacrificiu.

- Reclama -


„Cel mai potrivit este să lansez această piesă în această perioadă, înainte de Paşte, pentru ca lumea să fie pregătită, să fie ca un cadou, ca pe un gând bun din partea mea. Şi am spus că cel mai potrivit e chiar în apropierea zilei de Paşte. Marca acestui cântec este Şeicaru-Mala Bărbulescu, cum a mai făcut versuri Mala Bărbulescu, este un mesaj simplu, pur şi simplu, care vine de la un om care gândeşte cu mintea lui că şi cu apropierea sfintei zile de Paşti trebuie să fim mult mai buni, să privim în interiorul nostru, în inima noastră, pentru a înţelege rostul nostru pe acest pământ. Versurile le am mai demult, dar abia acum vede lumina această piesă, este o premieră. Lumea, în perioada aceasta, se comportă altfel – aş vrea să cred că nu este numai o stare specială, care ţi-o creează ziua de Paşti, pentru că aşa spune biserica şi pentru că aşa suntem noi obişnuiţi. Să nu uităm că un procent foarte mare dintre cei care sărbătoresc Paştele confundă iepuraşul cu jertfa lui Iisus pe cruce, care s-a făcut pentru noi. Ne bucurăm pentru că învie Iisus, de asta ne bucurăm şi nu e deloc o sărbătoare comercială. Dacă ne uităm la televizor, peste tot, vedem forfotă prin supermarketuri şi toţi spun că vine iepuraşul. Nu vine niciun iepuraş! Vine Iisus în inima noastră”, a declarat, pentru AGERPRES, Vasile Şeicaru.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...