spot_img
20.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Useristul fan al sexului între animale

VIDEO/ Useristul fan al sexului între animale

-

Există un partid, USR, care a desemnat, azi (n.red-ieri), drept candidat la postul de primar al orașului Novaci, din Gorj, un nene care cu 7 zile în urmă se uita la animale în călduri, și era atât de captivat, pe parte intelectuală, încât distribuia, apoi, clipul de mai jos pe contul lui de facebook, de bună voie și nesilit de nimeni, a scris pe facebook jurnalistul gorjean Narcis Daju.

- Reclama -

Există un partid, USR, și politicieni tineri, diferiți și de perspectivă, ca președintele USR Gorj, Radu Miruță (viitor deputat), care elogiază astfel de deșeuri umane pe conturile lor oficiale de facebook. Ca să fim înțeleși: contul deșeului care a fost la ALDE și acum e la USR, și pe care Radu Miruță îl vede bun de primar la Novaci, e plin cu astfel de porcării.Situația e cu atât mai de neînțeles, cu cât Radu Miruță este din Novaci, și ar trebui să-i pese măcar de orașul lui, a mai afirmat Daju.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...