spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO: Udrea despre comisioanele încasate de șefii SRI din licitații: Coldea se...

VIDEO: Udrea despre comisioanele încasate de șefii SRI din licitații: Coldea se îmbrăca de la Louis Vuitton

-

Elena Udrea a declarat marți seară la B1 TV că miza implicării în politică a oamenilor de la conducerea serviciilor a fost una economică. Ea a mai făcut referire și la garderoba pe care fostul șef al SRI, Florian Coldea, o avea.

Ea a comentat afirmațiile fostului șef al SPP, Dumitru Iliescu, care a declarat în Comisia Parlamentară privind alegerile din 2009 că șefii serviciilor secrete au încasat comisioane din licitațiile din România. 

- Advertisement -

”Când mă întâlneam cu domnul Coldea, era îmbrăcat în Louis Vuitton, că tot vorbim despre pantofi și despre genți. Dacă pe mine m-au judecat și mă judecă unii pentru pantofii pe care îi am, eu vă spun că domnul Coldea, și eu eram soție de om de afaceri, se îmbrăca fix în Louis Vuitton, și nu este un brand ieftin”, mai spus fostul ministru.

”Sunt doi ani de când eu am spus că miza implicării unor oameni din servicii, în frunte cu domnul Coldea, în politică, la vârful societății, în ceea ce înseamnă eliminarea sau reducerea la tăcere a unor oameni din presă, este una economică. Am spus de atunci că oamenii aceștia erau implicați în afaceri, luau comisioane de la oameni de afaceri de care se lăsau frecventați, și am dat exemplu cu fostul meu soț. El nu a putut să recunoască pentru că l-au întrebat în timp ce l-au și arestat, însă a fost unul dintre cei care au dus bani capilor Serviciului Român de Informații”, a declarat Udrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img