spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/ Turiști inconștienți pe Litoral: Inconstiența are chipul lor

VIDEO/ Turiști inconștienți pe Litoral: Inconstiența are chipul lor

-

- Reclama -

Remus Becheru, patronul unui hotel din Mangalia, a difuzat joi pe contul de facebook un video în care demonstrează că turiștii nu respectă interdicția de a înota în mare în ciuda indicațiilor salvamarilor. 

El a transmis live imaginile.

Live pentru life!Inconstienta are chipul lor, a scris Becheru pe facebook.

Salvamarii de pe litoral se luptă nu doar cu valurile, ci și cu turiștii pentru a-i scăpa de la înec. Plăcerea cea mai mare a românului este să treacă de geamandură atunci când e interzis scăldatul în marea foarte agitată. Pe litoral, turiștii nu țin cont de nicio regulă. Românul când vrea să intre în apă intră în apă, indiferent de avertizarea salvamarilor. Plăcerea cea mare este ignorarea restricției impuse la arborarea steagului roșu, care înseamnă că scăldatul este interzis, scria Adevărul acum câteva zile.

Peste 20 de persoane aflate pe plaja Acapulco din Eforie Nord s-au mobilizat voluntar și au alcătuit un lanț uman pentru a-i ajuta pe salvatorii intrați în apă să recupereze din mare două adolescente ce intraseră în panică după ce valurile mari și curenții puternici le-au dezechilibrat și le-au tras sub apă.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...