spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasămediuVIDEO: Traian Băsescu se aşteaptă să fie chemat la Parchet

VIDEO: Traian Băsescu se aşteaptă să fie chemat la Parchet

-

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, că se aşteaptă să fie chemat la Parchet în cazul plângerii depuse de senatoarea Gabriela Firea pentru șantaj.

- Reclama -

Traian Băsescu a fost, marți, din nou, în vizită la sediul Partidului Mișcarea Populară. La ieșire, a fost întrebat de jurnaliști dacă de când și-a încheiat mandatul (la 21 decembrie 2014 – n.r.) a fost chemat la Parchet în cazul plângerii depuse de Gabriela Firea.

- Advertisement -

„Deocamdată nu am fost chemat, probabil că voi fi”, a răspuns președintele.

Senatorul PSD Gabriela Firea a fost audiată în ianuarie în dosarul în care îl acuză de şantaj pe fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Audierea vine după ce, la sfârşitul anului trecut, procurorii au redeschis ancheta în acest caz pentru că Traian Băsescu nu mai beneficiază de imunitatate. Avocatul senatoarei susţine că în acest dosar urmează să fie audiat şi fostul preşedinte al ţării.

- Advertisement -

Când încă era șef al statului, Traian Băsescu a declarat într-o conferință de presă, referindu-se la senatorul PSD: Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele”.

El a explicat că, atunci când naviga, ca și soțul senatorului Gabriela Firea, erau foarte mulți colegi de-ai lor „care nu stăteau 3 luni și jumătate și își căutau vapor să plece în cursă… de bine ce le era acasă”.

Ulterior, Traian Băsescu a a calificat drept „o recomandare absolut amicală” declarația sa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img