spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightVIDEO: Sorin Ovidiu Vantu, mesaj din Delta: Nu va mai dura mult...

VIDEO: Sorin Ovidiu Vantu, mesaj din Delta: Nu va mai dura mult pana sa va dati vilele, casele, masinile, pentru un kil de porumb, companiile straine ne iau totul

-

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a lansat miercuri pe facebook intr-un mesaj video acuzatii grave la adresa politicienilor din Romania, dar si a Occidentului. El a spus ca datele statistice indica, de fapt, faptul ca companiile straine fac profituri mari in Romania, si nu o crestere a nivelului de trai.

- Reclama -

Va iau banii, sustine SOV.

Politicienii s-ar imprumuta de la niste escroci internationali pe banii romanilor, in beneficiul strainatatii, mai afirma omul de afaceri.

Politicienii au dat gratis strainilor aceasta tara, iar companiile straine isi repatriaza profitul, nu va dau voua nici un leu, mai sustine SO Vantu.

El spune ca oamenii de afaceri autohtoni ar fi fost legati de procurori pentru a face loc corporatiilor straine. 

Nu va mai dura mult pana sa va dati vilele, casele, masinile, pentru un kil de porumb, sustine Vantu de pe o salupa din Delta Dunarii, unde are de mult o locatie. Stam pe o bula halucinanta, se pare sparge, urmeaza poate un razboi,  mai afirma SOV.

El a laudat Delta Dunarii spunand ca acolo se poate  face profit si oamenii care acum traiesc la limita subzistentei pot trai foarte bine, daca se va investi cu cap intr-un astfel de proiect.

Vantu mai sustine o republica prezidentiala: un om care sa aiba puterea sa impuna politici. 

Posted by Sorin Ovidiu Vîntu on 13 Iulie 2015

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...