spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/ Senatorul Titus Corlățean, interpelare pentru premier și alți miniștri: Guvernul intenționează...

VIDEO/ Senatorul Titus Corlățean, interpelare pentru premier și alți miniștri: Guvernul intenționează să demareze rapid procedurile de repatriere a copiilor minori separați abuziv de părinții lor de către autoritățile naționale din Germania, în cazul familiei Furdui și respectiv Danemarca, în cazul familiei Rotundu?

-

Urmăriți Întrebarea parlamentară adresată în plenul Senatului Primului ministru și altor ministri cu competențe în domeniu prin care solicit să fiu informat dacă Guvernul intenționează să demareze rapid procedurile de repatriere a copiilor minori separați abuziv de părinții lor de către autoritățile naționale din Germania, în cazul familiei Furdui și respectiv Danemarca, în cazul familiei Rotundu, afirmă senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean pe Facebook.

- Reclama -

Reamintesc că în primul caz părinții Petru și Camelia Furdui au fost separați abuziv de cei 7 copii ai lor de către odioasa instituție Jugendamt, iar în cel de-al doilea caz Ionuț și Sorana Rotundu au fost separați brutal de bebelușul lor de 5 săptămâni, Mathias și trimiși în arest timp de 4 săptămâni, pe baza unei suspiciuni de „shaken baby syndrome”, care de fapt acoperă o posibilă culpă medicală din sistemul medical danez, la naștere și ulterior și care echivalează cu o la fel de odioasă prezumție de…vinovăție inventată în sarcina părinților.. Solicit repatrierea rapidă a copiilor, toți exclusiv cu cetățenie română!P.S. Între timp, procedurile de repatriere legate de cazul din Danemarca au fost demarate de dna ministru al Familiei, Gabriela Firea, cu sprijinul MAE. Ele trebuie duse până la capăt, la fel cum trebuie demarate și cele pentru cei 7 copii ai familiei Furdui din Germania!, mai afirmă Corlățean.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...