spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăhighlightVIDEO: SECRETARUL GENERAL AL PNL RECUNOASTE CĂ GUVERNUL PONTA VA RĂMÂNE LA...

VIDEO: SECRETARUL GENERAL AL PNL RECUNOASTE CĂ GUVERNUL PONTA VA RĂMÂNE LA PUTERE

-

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a recunoscut duminică seară la Digi 24 că formarea unei majorități parlamentare a PNL este din ce în ce mai îndepărtată și că guvernul condus de Victor Ponta va rămâne la guvernare.
Motiv pentru care e greu să mai faci astăzi o majoritate parlamentară, în aceste condiții. De fapt, în PNL au fost două curente, după alegerile prezidenţiale. Un curent care acum a început să se întărească, acela care cerea alegeri anticipate pentru că era firesc să se întâmple așa. În toată lumea civilizată, după un eșec aveau loc și alegeri parlamentare. Și al doilea curent, acesta de a prelua guvernarea foarte rapid, printr-o schimbare a majorității parlamentare. Cred că va fi din ce în ce mai greu să facem această majoritate parlamentară”, a declarat la Digi 24 Marian Petrache, secretarul general al PNL.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...