spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/Scene halucinante la Catedrala din Baia Mare cu primarul Cherecheș, șeful liberal...

VIDEO/Scene halucinante la Catedrala din Baia Mare cu primarul Cherecheș, șeful liberal al CJ Maramureș și consilieri locali sub ochii Episcopului Iustin: SE FURĂ. AM ȘI FILMARE

-

Circ total cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, președintele liberal al CJ Maramureș, Ionel Bogdan, și consilierii locali la Catedrala Episcopală din Baia Mare, unde a avut loc Consiliul Local al Primăriei Baia Mare a cărui temăschimbarea denumirii din bulevardul București în Bulevardul Regele Mihai I și din strada Grănicerilor în Bulevardul Regele Ferdinand .

De la scenele pioase pro monarhice s-a ajuns la ceartă.

Scenele cu acuzații de corupție au avut loc în prezența Prea Sfințului Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, și a altor capi ai Bisericii Locale.

Acuzații de corupție privind afacerile cu salubrizarea și deșeurile. Cearta a vizat și relațiile dintre partide, auzindu-se acuzații la adresa lui „Vlăduț Voiculescu, Clotilde și alții”.

Primim lecții de la administratorul Băii Mari, exclus din partid?, a răcnit un consilier local.

Faceți plângere penală, a spus primarul Cherecheș.

Să ne uităm în oglindă, cu Clotilde și restul, a replicat un consilier.

Din acest moment Baia Mare nu mai are salubrizare stradală și este preluată de Consiliul Județean, a spus primarul Cherecheș care l-a acuzat pe Ionel Bogdan că patronează mizeria din municipiu.

Nu mai râdeți. Primiți teme pe tabletă, a concluzionat situația un consilier local.

La final a urmat o ceartă între primarul Cherecheș și șeful liberal al Consiliului Județean tot sub ochii Episcopului Maramureșului.

S-a ridicat vocea, au curs acuzațiile, între cei doi aflându-se chiar Episcopul care tăcea stingher citind ceva în timpul schimbului de replici pe ton ridicat între cei doi. La un moment, Ionel Bogdan a părăsit furios Catedrala.

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ:

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială