spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeVIDEO/Scenă halucinantă cu premierul britanic și un om al străzii: Lucrați în...

VIDEO/Scenă halucinantă cu premierul britanic și un om al străzii: Lucrați în afaceri?

-

Premierul britanic, Rishi Sunak, s-a confruntat sâmbătă cu critici pentru că a părut fără contact cu oamenii obişnuiţi atunci când a întrebat un om al străzii, la o acţiune caritabilă, dacă „lucrează în afaceri” şi dacă vrea să intre în industria financiară, relatează Reuters.

- Reclama -

Sunak, fost bancher la Goldman Sachs şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din Marea Britanie, lua vineri micul dejun la un cămin pentru persoanele fără adăpost din Londra, când a început să discute cu un bărbat care s-a identificat ca fiind Dean.

„Lucraţi în afaceri?”, îl întreabă premierul pe bărbat la un moment dat în timpul conversaţiei, în timp ce îi întinde o farfurie cu cârnaţi, pâine prăjită şi ouă.

„Nu, sunt un om al străzii. De fapt, sunt o persoană fără adăpost”, răspunde bărbatul.

Angela Rayner, liderul adjunct al Partidului Laburist de opoziţie, a postat pe Twitter un clip al schimbului de replici, calificându-l drept „îngrozitor”, în timp ce un alt deputat laburist, Bill Esterson, l-a numit pe Sunak drept „deconectat”.

Ascensiunea sa în funcţia de premier al Marii Britanii, în octombrie, l-a făcut pe Sunak cel mai bogat locatar din Downing Street 10, într-un moment în care ţara se luptă cu o criză a costului vieţii.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img