spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeVIDEO/Rareș Bogdan la ciuperci și muls vaca: Celebrii hribi care costau în...

VIDEO/Rareș Bogdan la ciuperci și muls vaca: Celebrii hribi care costau în Italia… aveau niște prețuri, era cea mai scumpă marfă de la vegetale, de la legume, din rafturile din supermarketuri. Le-am cules noi! Asta este regală, o bucurie!

-

„Ia uitați-vă aici, gălbiori! O să facem tocăniță de gălbiori cu pătrunjel, mult pătrunjel și un pic de usturoi. Usturoi românesc! Nu usturoi din China sau din Ungaria! (…)”, spune europarlamentarul PNL Rareș Bogdan într-un clip postat pe Facebook.

- Reclama -

„Și aici, celebrii hribi care costau în Italia… aveau niște prețuri, era cea mai scumpă marfă de la vegetale, de la legume, din rafturile din supermarketuri. Le-am cules noi! Asta este regală, o bucurie! Din asta o să facem o ciorbiță, după care o garnitură foarte, foarte bună. Cum vi se par astea? Bucurii ale naturii, doar în Transilvania! România!Ieri am fost la Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și azi, cu familia, la finii noștri pe Bârgaie. Bârgaiele sunt în Bistrița, lângă Prundul Bârgăului… Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte, poftă bună!”, a mai afirmat Rareș Bogdan în videoclip.

- Advertisement -

Într-unul alt video, Rareș Bogdan este la o fermă:

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img