spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăPoliticaVIDEO: Predoiu îl provoacă pe Ponta: Nu e marketing politic

VIDEO: Predoiu îl provoacă pe Ponta: Nu e marketing politic

-

„I-am propus domnului Victor Ponta să facem urmatorul lucru. Daca voi fi suspectat, subliniez suspect, de o faptă de corupție într-un dosar de corupție, eu plec din viața publică pe loc, dar pe loc. Nu aștept să mă apere partidul, cum l-a apărat PSD pe Dan Șova, nu astept sa ma miruiasca cineva, nu aștept sa creez o problemă nimanui. Știu exact ce am făcut în viața asta și știu și ce nu am facut. Îl provoc și pe domnul Victor Ponta sa facă acest gest, dacă tot și-a pus colegii să facă un astfel de comunicat mizerabil, atunci să-și asume. Luni o trimit la cabinet. Nu intenționez să fac un gest de imagine, dar așa nu se mai poate. Ori rămânem cei serioși în politică ori pleacă ceilalți. Acest document nu îl văd ca pe un marketing politic, nu îi cer același lucru. Ori semnezi asta și pleci dumneata din politică ori iți ceri scuze public și spui: „Nu mai fac”. Deși și-a mai cerut scuze odată. Nu-l obligă la nimic. Îl obligă să devină la ce pretinde că vrea să fie, un om de stat, nu un om de politică mică”, a declarat Cătălin Predoiu, canidatul PNL la funcția de premier, în cadrul emisiunii „X-press”, difuzată de B1Tv.

- Reclama -

Declarația lui Predoiu vine în contextul acuzațiilor aduse de PSD privind banii primiți mită de către George Scutaru pentru a finanța campania electorală a prim-vicepreședintelui PNL din 2008.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...