spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăBasarabiaVIDEO: Partidul lui Filat pierde un alt membru important după plecarea fostului...

VIDEO: Partidul lui Filat pierde un alt membru important după plecarea fostului premier Leancă

-

Un alt deputat PLDM a părăsit fracţiunea parlamentară a formaţiunii. Este vorba despre fostul vicepremier pentru Reintegrare Eugen Carpov, care se va alătura noului proiect politic ce va fi lansat de fostul premier Iurie Leancă.
Eugen Carpov a anunţat la începutul şedinţei Parlamentului că pleacă din fracţiunea PLDM. El a invocat acelaşi motiv ca şi fostul premier Iurie Leancă, şi anume învestirea unui nou Guvern cu votul PCRM, transmite Publika Tv.

„Mă asociez cu proiectul anunţat de colegul meu Iurie Leancă. Vom depune eforturi împreună ca să construim un proiect politic viabil, puternic, care să reprezinte interesele electoratului proeuropean, astfel ca să promovăm Republica Moldova înainte şi nu inapoi aşa cum a fost deviza PLDM şi care astăzi nu-şi mai are implementare în practică”, a enunţat Carpov.

- Advertisement -

Reacţia preşedintelui PLDM, Vlad Filat, a venit imediat.
„Noi am luat act de această decizie a colegilor şi doar o singură menţiune şi speranţă că la baza acestei decizii nu este acelaşi raţionament care a fost la baza părăsirii PCRM de către, în tecut, tovarăşul Dodon, doamna Greceanîi. Dar voi ştiţi că eu ştiu ce a fost la baza deciziei voastre de a părăsi PCRM”, a enunţat Vlad Filat.
PUBLIKA.MD aminteşte că, ieri, Iurie Leancă a declarat că pleacă şi el din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img