VIDEO: Paris Match, despre înregistrarea cu avionul prăbuşit în Alpi: E tulburătoare, îţi dă fiori!

0
183

Au trecut zece zile de la catastrofa aviatică din Alpii francezi şi încă sunt multe întrebări fără răspuns. Ancheta e în plină desfăşurare. Justiţia franceză lansează un apel public la predarea oricărei înregistrări video sau audio de la bordul avionului prăbuşit, transmit Știrile TVR.

Există sau nu filmarea făcută cu un telefon mobil înaintea prăbuşirii avionului? Magistraţii care anchetează cazul spun că nu au văzut aşa ceva. Jurnaliştii Paris Match se jură că au intrat în posesia ei.

Frederic Helbert, jurnalist Paris Match:  „A ajuns la noi prin diferiţi intermediari care au legatură  cu echipele de intervenţie de la locul accidentului”.

Jurnaliştii care au văzut-o spun că filmarea n-ar aduce oricum niciun element relevant pentru anchetă. E făcută din spatele avionului, nu pot fi identificaţi pasagerii, nu se vede mare lucru, dar ceea ce se aude e îngrozitor.

Frederic Helbert, jurnalist Paris Match; „E o înregistrare tulburătoare,   e o înregistrare care îţi dă fiori. E o înregistrare pe care am văzut-o,  câţiva dintre noi au văzut-o de zeci de ori.   Dimensiunea umană a panicii, urletele înfiorătoare  ale oamenilor sunt cele care o fac îngrozitoare”.