VIDEO/ O politiștă din Sibiu agresează o fetiță: Ești nebună la cap

0
7503

O filmare circulă pe internet în care o angajată de la Poliția Locală din Sibiu pare că agresează o fetiță de aproximativ șapte ani, în Piața Mică.Din imagini se poate observa cum poliţista locală ţine destul de strâns de mână fetiţa care ţipă şi plânge, iar în acelaşi  timp o roagă să îi dea drumul pentru că o răneşte, iar mama fetiţei asistă la toată scena, conform oradesibiu.ro.

”Nu mai trage de mâna copilul”, ”lasă copilul în pace că nu-i al tău, ai adulți, vorbește cu ei”, ”o tragi de mână ești nebună la cap”, se aude pe înregistrare.

Cel care a filmat tot episodul îi atrage atenţia poliţistei că o răneşte pe fetiţă.

Mai mult aceasta a cerut ajutorul patrulei care se afla în Piaţa Mare.

„Pentru că am o fetiță de aceeași vârstă cu a „infractoarei” (cerșetoare), nu pot să mă abțin în astfel de situații şi de aceea postez și îmi asum acest videoclip în ciuda faptului că am fost legitimat și amenințat cu ultraj de către respectiva”, spune cel care a filmat acest incident.

Cel mai probabil fetiţa este unul dintre copiii care pot fi văzuţi mai ales în weekend cum cerşesc pe la terasele din zona centrală a Sibiului. Totuşi comportamentul poliţistei pare să fie unul necoform, mai scrie Ora de Sibiu.