spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăhighlightJurnalistul Alexandru Căutiș va candida pentru PSD: Eu m-am dus și am...

Jurnalistul Alexandru Căutiș va candida pentru PSD: Eu m-am dus și am cerut

-

Dragi prieteni de pe Facebook, aşa cum poate aţi aflat pe surse am ocazia să candidez la parlamentare la Constanţa, din partea PSD. Eu m-am dus şi am solicitat acest lucru lui Felix Stroe (n.red- șeful PSD Constanța), nu invers, a scris pe facebook jurnalistul Alexandru Căutiș, colaborator la Realitatea TV.

- Reclama -

Inițial, știrea a fost anunțată de Rareș Bogdan și mai apoi Alexandru Căutiș a confirmat-o.

Reacția lui Căutiș a venit după ce pe pagina sa de facebook au fost postate multe comentarii negative.

caurisVăd că sunt şocaţi mai ales unii care spun că aveau încredere în mine că sunt într-un anume fel. Încrederea, ca şi iubirea, ar trebui să se întreţină de la sine chiar în momente în care par puse în pericol, ca să fie cu adevărat demne de numele „încredere” sau „iubire”. Poate că oi avea şi eu ceva de spus cu gestul meu, poate că am eu însumi mai multă încredere în mine decât aveţi voi în mine şi chiar sper să nu mă dezamăgesc. Poate că mă şi iubesc eu însumi pe mine (scuzaţi pleonasmul). Vreţi să mă îndoiesc de mine doar fiindcă voi vă îndoiţi brusc de mine?, a explicat filosofic Căutiș.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...