spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăExclusivVIDEO: Noul ministru al Diasporei: Aş vrea pomeni electorale în fiecare lună

VIDEO: Noul ministru al Diasporei: Aş vrea pomeni electorale în fiecare lună

-

„Această chestiune cu pomenile electorale mie îmi convine. Aş vrea să avem pomeni electorale în fiecare lună”, declara senatorul  PSD Adrian Anghel, viitorul ministru al Diasporei într-un interviu în emisiunea Fata în faţă la postul de televiziune RTN Chicago, in noiembrie 2014. Influenţarea si coruperea alegătorilor prin oferirea de pomeni electorale este pedepsită de Art. 386 din Codul Penal. În România, Adrian Anghel e cunoscut că a condus postul de muzică, MTV România.

- Reclama -

Jurnalistul Marian Petruta din Chicago publică pe blogul său mai multe amănunte despre viitorul ministru al Diasporei, care o perioadă a locuit în Statele Unite ale Americii. De altfel, Adrian Anghel este senator al diasporei.

Ce a făcut pentru diasporă Senatorul Diasporei?

Răspunde Marian Petruta: ” Activitatea senatorului Anghel în ceea ce priveşte diaspora este aproape inexistentă. A votat împotriva votului prin corespondenţă şi a susţinut declaraţii în parlament împotriva intereselor românilor din diaspora. În rest majoritatea proiectelor sale de lege nu au de-a face cu diaspora pe care ar trebui să o reprezinte. De exemplu, printre iniţiativele senatorului Anghel se numără: Propunere legislativă privind instituirea zilei de 28 iulie – Ziua Naţională a Ambulanţei din România sau Propunere legislativă privind instituirea Zilei Naţionale a Portului Tradiţional.”

VIDEO ÎNREGISTRAREA DECLARAŢIEI VIITORULUI MINISTRU PENTRU DIASPORĂ LA POSTUL RTN DIN CHICAGO

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img