spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăMehedințiVIDEO/Nou drum județean asfaltat în Mehedinți: Rogova-Livezile

VIDEO/Nou drum județean asfaltat în Mehedinți: Rogova-Livezile

-

Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe un sens de mers al drumului județean 562A, de-a lungul comunei Rogova, către comuna Livezile, investiția fiind realizată de Consiliul Județean Mehedinți.Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi, 15 iulie 2021, la fața locului împreună cu primarul Costel Vamvu, reprezentanții constructorului, dirigintele de șantier și colegii din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Mehedinți, care gestionează această investiție.

- Reclama -

În cursul zilei de mâine se va turna primul strat și pe cel de-al doilea sens de mers. Se vor realiza legăturile cu drumurile laterale (10), racordurile la proprietăți (75), se vor decolmata șanțurile, se vor realiza marcaje longitudinale și se vor monta indicatoare de circulație.

“Este o lucrare pe care o realizăm în interesul locuitorilor din comuna Rogova, dar și al celor care circulă către Livezile, până în DN6. De acum zona se va traversa pe un drum complet asfaltat.Continuăm să modernizăm drumurile județene din Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...