spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăALEGERI 2020Cîțu i-a dat prietenului Vîlceanu o primă de instalare ca interimar la...

Cîțu i-a dat prietenului Vîlceanu o primă de instalare ca interimar la Transporturi de 7 milioane de euro

-

Ministrul interimar al Transporturilor Dan Vîlceanu, ministru plin de finanțe, a primit o primă de instalare la Transporturi de la premierul Florin Vasile Cîțu de 7 milioane de euro.

- Reclama -

Majorarea sumei alocate Transporturilor la rectificare coincide cu venirea la cârma ministerului a lui Dan Vîlceanu, acesta fiind totodată și ministru de Finanțe, adică șef al ministerului care se ocupă de rectificare. Dacă proiectul de rectificare din august stabilea un plus de 625.644 lei, cel publicat miercuri în Monitorul Oficial stabilește un plus de 660.644 lei, deci 35 de milioane de lei.Unde vor merge banii alocați în plus? Proiectul nu precizează explicit de ce această nevoie de alocare suplimentară, însă banii în plus dintre cele două documente sunt de găsit la capitolul cheltuieli curente (425 de milioane de lei față de 390 de milioane de lei în august), scrie Club Feroviar.

„La Ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară. (…) Nu a fost prezentat un plan de restructurare pentru CFR Călători. (…) Domnul Drulă trebuie să prezinte execuția bugetară public”,  spunea Florin Cîțu, cu nu mai mult de o lună în urmă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...