VIDEO/ Mitropolitul Clujului si preoti din Ardeal, vizita in Rusia PREOTII AU SLUJIT IN CATEDRALA PATRIARHALA DIN MOSCOVA

0
596

O delegatie condusa de Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, formata din preoti si credinciosi din zona Ardealului se afla in aceste zile la Moscova, unde participa oficial la reuniuni religioase. Oficial vizita este prezentata ca una particulara.

Printre acestia se afla protopopul de Dej Ionuț Buftea. În cadrul acestui pelerinaj, protopopul de Dej, preotul Ionuț Buftea a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Patriarhală Iisus Mântuitorul din Moscova. Slujba a fost oficiata impreuna cu Arhimandritul Claudiu Ioan Grama, consilier eparhial pe probleme de misiune şi protocol la Mitropolia Cluj.

Buftea a pus imaginile pe youtube.com

În duminica Tuturor Sfinților, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a asistat la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala „Hristos Mântuitorul” din Moscova împreună cu prelații și credincioșii veniți din România.