spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasămediuVIDEO: Mitrea va fi coleg de închisoare cu Gigi Becali cu care...

VIDEO: Mitrea va fi coleg de închisoare cu Gigi Becali cu care a avut schimburi de replici tăioase în trecut: Ești dobitoc şi prost!

-

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, el fiind preluat vineri de polițiști.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, Miron Mitrea figurează cu domiciliul la Constanța, acesta având mutație pe actul de identitate începând cu 9 februarie 2015.
Mitrea și Becali au avut mai multe dispute verbale în ultimii ani.
VIDEO: 12 NOIEMBRIE 2012:
Conflictul dintre cei doi a început după ce, Miron Mitrea, invitat în platou, i-a spus lui Becali care avea ceva de împărţit cu Aurelian Pavelescu: „Vă rog să staţi liniştit când vorbesc eu. Ajunge cu ţipetele astea. Vă rog să ţipati la PNL!”.Becali nu a suportat să fie atenţionat şi a replicat: „Vezi că şi tu ai să-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri pătraţi, dar te-am lăsat atunci ca aveai ancheta penală şi mi-era milă de tine!”.
Mitrea i-a răspuns: „Despre ce vorbesti, omule, esti nebun? Doamne, e dus cu capul ăsta. Nu înteleg de ce esti asa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?”. Gigi Becali a avut însă ultimul cuvânt: „Măi, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi că am uitat? Am avut o zi proastă pentru că eşti tu dobitoc şi prost”.
La final, moderatorii i-au tăiat telefonul lui Gigi Becali care se dezlănţuise.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img