spot_img
14.6 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăhighlightVarujan Vosganian și-a dat pe blog demisia din PNL

Varujan Vosganian și-a dat pe blog demisia din PNL

-

Demisia din PNL a senatorului Varujan Vosganian, în cazul căruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale, este aşteptată vineri de către organizaţia Iaşi a PNL, al cărei membru este din 2004.
Reprezentanţi ai PNL Iaşi au declarat pentru MEDIAFAX că cererea de demisie a senatorului Varujan Vosganian, membru în organizaţia Iaşi a liberalilor, ar urma să fie înregistrată la secretariatul filialei judeţene a PNL Iaşi, cel mai probabil în cursul zilei de vineri.
Varujan Vosganian este membru al PNL Iaşi din 2004, când a fost ales prima dată senator pe listele PNL.
UPDATE: 17.35: ”Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiți, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian pe blog, adresându-se conducerii PNL.Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis senatorilor liberali că i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian, arătând că, în cazul în care acest lucru nu se va produce, va propune excluderea acestuia din partid.
„I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Național Liberal”, afirmă Gorghiu, în scrisoarea obținută de AGERPRES.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img