spot_img
-1.5 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăAnalizeVIDEO: Migranți musulmani cu droguri în centrul Timișoarei după un scandal cu...

VIDEO: Migranți musulmani cu droguri în centrul Timișoarei după un scandal cu țiganii

-

Scandal între țigani și migranți musulmani în centrul Timișoarei finalizat cu găsirea de droguri asupra celor din urmă, scrie Pressalert, site de știri din Banat.

- Reclama -

”My SIM. No money, SIM”, striga nervos un arab către un țigănuș pe care-l prinsese de mână și-l trăgea prin centrul Timișoarei, spre parcul de lângă Catedrala Mitropolitană. Lângă el, un alt ins mai înalt cu un cap decât ei care vorbea nervos în arabă. În spatele lor, o țigancă care împingea un cărucior încerca să-i oprească ”ce faceți,mă? Să vină Poliția? Unde-l duceți, mă? Nu se poate așa ceva”, descrie Press Alert începutul scandalului.

CITIȚI ȘI: DOCUMENT EXPLOZIV: Migranții musulmani ajunși în România alimentați cu mii de euro

Scandalul a continuat în timp ce arabii încercau să se facă nevăzuți cu prizonierul din centrul aglomerat. Când au văzut că sunt filmați cei doi arabi s-au întors spre centru, susținând înt engleză că ”ne-a furat SIM-ul. Nu de bani e problema, ci de cartela de telefon”.L-au înghesuit într-un gang pe țigan și de nervi unul dintre ei i-a scăpat un pumn la coaste. Încercau cu orice chip să nu dea ochii cu Poliția. O patrulă a Poliției Locale a intervenit. ”Mi-au zis să le arat de unde să-și ia tutun. I-am dus și după au zis că le-am furat nu știu ce”, le-a explicat țiaganul, în vârstă de 17 ani, originar din Mureș. Cei doi arabi au prezentat acte din care reieșea că sunt cetățeni irakieni, în vârstă de 27 și 41 de ani, solicitanți de azil, mai scrie presa locală.

Cel mai în vârstă nu avea la el un document original, ci o copie xerox după un document care nu avea dată de expirare. ”Ia vedeți că unul dintre ei are cuțit”, le-a spus cel acuzat de furt polițiștilor locali. Cel mai tânăr, care era cel mai agresiv, a început să tremure când a fost percheziționat. ”Are ceva în buzunar”, a strigat unul dintre agenți. A scos o bilă dintr-un material alb în care era heroină, după cum avea să recunoască irakianul după scurt timp. Suspectul a reușit să bage ceva-n gura și să înghită. După ce au descoperit drogurile, în sprijinul agenților a sosit echipa de intervenție a Poliției Locale Timișoara care i-a încătușat pe cei doi migranți. ”Nu e nicio problemă, nu mă luați”, a încercat să-i convingă bărbatul mai în vârstă care s-a legitimat cu copia xerox. Irakienii au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la secția 1 Poliție, încheie Press Alert.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img