AcasăSocialVIDEO INTERZIS SUB 18 ANI/Imagini șocante cu bărbatul bruscat de politiștii piteșteni...

VIDEO INTERZIS SUB 18 ANI/Imagini șocante cu bărbatul bruscat de politiștii piteșteni înainte să moară: Du-te-n morții mă’tii de prost nesimțit

-

Jurnalul de Argeș a prezentat imagini șocante cu bărbatul bruscat în această dimineață de polițiștii piteșteni, înainte ca acesta să moară.  În filmul realizat de un martor se aude explicit cum un polițist îi spune victimei înainte de a o pune la pământ și încătușa: Du-te, mă, și stai colo jos. Du-te-n morții mă’tii de prost nesimțit, că nu stau de tine…”. Vedeți și cum, un client de la terasă continuă să mânânce liniștit, privind ca la cinema întreaga scenă care se petrece sub ochii lui. 

Reamintim că o friteuză  a luat foc în această într-un local în Pitești, zona vechii autogări. Un bărbat, aflat pe terasă, și care consuma alcool, a refuzat să iasă din incintă,  și ulterior a decedat după ce polițiștii au încercat, prin forță, culcând-ul la pământ,  să îl îndepărteze pe bărbatul de 63 de ani. 

Potrivit antena3.ro, martorii au spus că bărbatul a fost bruscat, trântit la pământ de polițiști înainte să intre în stop cardio-respirator și să moară, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici. „Urmare a evenimentului din 16 aprilie a.c., în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, a transmis IPJ Argeș.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...