AcasăhighlightVIDEO: Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv

VIDEO: Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv

-

Jurnalistul Sergiu Klein, realizatorul unei emisiuni de televiziune în limba română în Israel, a trimis spre publicare ziarului Gazeta Românească din Italia un videoreportaj realizat la Consulatul Romaniei de la Tel Aviv. Reportajul conține imagini șocante, oameni care stau efectiv pe jos, pentru că nu există scaune.

Imaginile prezintă situația neplăcută prin care trec persoanele care se prezintă pentru obținerea unui document, fiind nevoite să aștepte în picioare ore întregi, chiar și pentru obținerea unui simplu formular.

”La ora 9 și jumătate dimineața, la intrarea în Consulatul României din Ramat Gan, cetățenii români stau la coadă mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu. Unii au venit la ora 7, alții și mai devreme și au obosit de atâta stat în picioare. În lipsa unor scaune, atât tinerii cât și cei mai vârstnici au luat loc pe podea pentru a se odihni până le vine rândul să intre în consulat.”, comentează jurnalistul la începutul filmului.

”Nu este niciun respect pentru oamenii care vin aici…trebuie să fie măcar niște scaune,să nu mai stea lumea în picioare. Sunt oameni în vârstă și nu pot sta în picioare”, a declarat o persoană prezentă la consulat.

Nu doar scaunele lipsesc la Consulatul României, chiar și obținerea unui simplu formular presupune o așteptare istovitoare. ”Formularele pot să fie afară, pe un stand, să poți să le iei și să pleci, nu să aștepți ore întregi” a mai declarat ea.

CITIȚI ȘI ALTE DEZVĂLUIRI FĂCUTE DE JURNALISTUL SERGIU KLEIN DESPRE AMBASADA ROMÂNIEI LA TEL AVIV

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...