AcasăExterneDușmanul românilor din Marea Britanie, sancționat drastic de britanici

Dușmanul românilor din Marea Britanie, sancționat drastic de britanici

-

Liderul Partidului pentru Independența Marii Britanii (UKIP, eurofob), Nigel Farage, nu a reușit să intre în parlament în urma alegerilor legislative desfășurate joi în Marea Britanie, transmit Reuters și AFP. EFE relatează că Farage, care a fost înfrânt în circumscripția South Thanet de către contracandidatul conservator, declara în urmă cu câteva zile că va demisiona dacă nu reușește să-și atingă obiectivul de a intra în legislativ.

Farage a avut dese atacuri la adresa românilor. UKIP și-a făcut un program electoral din atacurile la adresa românilor.  ​Un candidat UKIP din aceeasi circumscriptie cu Nigel Farage a declarat ca romanii sunt “gunoaie”, iar refugiatii ce vin in Europa prin Mediterana sunt „razboinici din Statul Islamic, scrie Daily Mirror. Ted Bennett, 65 de ani, este candidat pentru un post de consilier local in cricumscriptia lui Nigel Farage.   Declaratiile sale socante au venit la doar 24 de ore dupa ce UKIP a fost nevoit sa suspende un candidat parlamentar pentru ca a amenintat ca va impusca un contracandidat.  In discutia cu un reporter, Bennet a fost inregistrat cand declara ca romanii sunt “gunoaie”. “Avem romani in Cliftonville. Dar problema ca esi sfideaza intentionat sistemul nostru, ei rad de noi. Poti vedea asta pe fetele lor. Daca mergi la ALdi in Margate, vei fi unul din putinii ce vorbesc engleza. Dar ei sunt doar niste gunoaie de oameni”, a spus candidatul UKIP.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...