spot_img
25.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăBasarabiaVIDEO: Fostul președinte Lucinschi după reținerea fiului său de către DNA: Eu...

VIDEO: Fostul președinte Lucinschi după reținerea fiului său de către DNA: Eu pur și simplu sunt șocat! I-au furat bussinesul

-

„Eu știu numai ceia ce cunosc, cunosc că fiul meu are un business și eu nu înțeleg un lucru, un litigiu de business este prezentată ca la un nivel politic. Probabil că e necesar de un show, e cam puțin ce se întâmplă în România și mai este nevoie încă de unul, fiindcă s-ar părea că e un litigiu economic. Din ceia ce știu eu feciorul meu un an și jumătate în urmă mi-a spus că el pe partenerii lui i-a dat în judecată fiindcă i-au furat businessul. Pe parcursul acestui timp tot îl mai întrebam, iar el răspundea că nu vor să-l ia în examinare. Nu-l examinează. Peste un an și jumătate pleacă procurorul care s-a ocupat cu chestia aceasta, așa și nu l-au pus pe rol acest dosar. Apoi au vrut să se împace și amabil să rezolvăm această problemă. A trecut timpul, iar apoi feciorul îmi spune că gata ne-am înțeles. Ei au recunoscut că îi sunt datori și parcă problema a decăzut, ca peste câteva săptămâni să aud această informație la televizor. Eu pur și simplu sunt șocat! El s-a adresat în judecată că l-au furat, ca peste un an și jumătate să se întâmple ceia ce s-a întâmplat acum. Detaliile o să le vedem, dar eu sunt foarte mirat. În toate domeniile sunt niște limite. Eu îl cunosc pe feciorul meu, el nu are calitățile acestea, este un om foarte deschis, întotdeauna este disponibil să discute”, a afirmat fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, într-o declarație pentru PRIME TV.

- Reclama -

Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada decembrie 2014 – martie 2015, Sergiu Lucinschi l-ar fi şantajat pe un om de afaceri cu o cerere de urmărire penală, depusă la Direcţia investigare a crimelor organizate. În cerere, omul român de afaceri era învinuit de mai multe infracţiuni, inclusiv gestiune frauduloasă.

În acelaşi dosar a fost reţinut un ofiţer de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Acesta este acuzat de luare de mită.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...