spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Fostul lider al socialiștilor europeni, mesaj șoc în campania electorală: Îl...

VIDEO/ Fostul lider al socialiștilor europeni, mesaj șoc în campania electorală: Îl susține pe Marian Vanghelie

-

Fostul lider al socialiștilor în Parlamentul European, austriacul Hannes Swoboda, a transmis o declarație video de susținere în campania electorală a lui Marian Vanghelie și a partidului său, Partidul Socialist Democrat Independent (PSDI). Declarația a fost transmisă duminică în emisiunea Controverse B1 realizată de Andrei Bădin.

Marian Vanghelie a declarat duminică la Controverse că l-a cunoscut acum câțiva ani pe Hannes Swoboda și au lucrat împreună la un program pentru romii din sectorul 5, iar mai apoi au devenit apropiați. Vanghelie a mai precizat că Swoboda l-ar fi avertizat că fostul lider al PSD Victor Ponta și fostul lider socialist Martin Schultz, fost președinte al Palatului European, ar fi complotat pentru scoaterea din PE a lui Adrian Severin cu dosarul de corupție Sunday Times.

- Advertisement -

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII CONTROVERSE B1:

În emisiunea Controverse, Vanghelie a confirmat că a avut mai multe discuții cu socialiștii europeni la Viena și că ar urma să viziteze Germania Federală și Olanda. El a susținut că Liviu Dragnea nu ar avea credibilitate în fața socialiștilor din UE.

- Advertisement -

TRADUCEREA MESAJULUI LUI HANNES SWOBODA:

Dragul meu prieten Vanghelie,am auzit ca vei candida la viitoarele alegeri europene. Iti urez mult succes pentru ca sunt convins ca Parlamenul European are nevoie de oameni ca tine. Oameni care se implica semnificativ si care sunt in contact si discuta direct cu cetatenii pe care ii reprezinta in Parlamentul European.Am fost foarte impresionat atunci cand ne-am intalnit si am vizitat impreuna sectorul 5 din Bucuresti si am putut observa felul in care te-ai angajat pentru oameni si cum acestia te simpatizau si te sprijineau. Sunt foarte bucuros sa aud ca esti bine si ca te implici politic. Cred ca e foarte buna ideia de a te avea in Parlamentul European si de a aduce astfel in dezbatere parerile, ingrijorarile, temerile cat si dorintele cetatenilor Bucurestiului.Toate cele bune!Hannes Swoboda

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img