spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAnalizeCioloș, gardianul Doinei Cornea din trupele de Securitate

Cioloș, gardianul Doinei Cornea din trupele de Securitate

-

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la Braşov, că Dacian Cioloş a fost militar în trupele de Securitate şi paznic la poarta dizidentei anticomuniste Doina Cornea, iar la un an de la moartea acesteia şi-a lansat alianţa politică tocmai a Cluj, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Pe 4 mai, anul acesta s-a împlinit un an de când doamna Doina Cornea nu mai este printre noi Sunteţi printre aceia care i-au fost aproape, aşa cum şi ea v-a fost alături. S-a solidarizat cu voi în 15 noiembrie 1987, motiv pentru care apoi a fost aspru pedepsită de Securitate. Doamna Doina Cornea ne-a lăsat moştenire o lecţie extraordinară, o lecţie a solidarităţii şi a curajului. Dar, la un an de la trecerea ei în nefiinţă, confuzia şi dezinformarea, semănate de moştenitorii Securităţii, au făcut din România un stat captiv”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Braşov.

Acesta l-a acuzat pe Dacian Cioloş că i-a fost gardian dizidentei anticomuniste, dar şi-a lasant alianţa politică tocmai a Cluj.

„Pe de o parte, îl vedem pe Dacian Cioloş, fost militar în trupele de Securitate şi paznic la poarta dizidentei anticomuniste în 1987, lansându-şi alianţa politică tocmai la Cluj, tocmai exact la un an de la moartea ei”, a spus Tăriceanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img