spot_img
29.1 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasăhighlightVIDEO/ Fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române: Invazia refugiaților...

VIDEO/ Fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române: Invazia refugiaților organizată de Rusia

-

Generalul Constantin Degeratu susţine că valul de refugiaţi cu care se confruntă acum Europa ar fi rezultatul unei operaţiuni a serviciilor secrete din Rusia. Invitat la Jurnalul de Seară, fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei a susținut că asistăm „la un fel de agresiune la adresa Europei”, transmite Digi 24.

- Reclama -

„Este mai mult decât probabil că valul acesta de refugiaţi organizaţi din această vară – pe o direcţie bine stabilită: Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria, cu o anumită anticipare din partea unor servicii de informaţii sau, să zicem, forţe politice – reprezintă nu doar un aspect natural al unui conflict, ci reprezintă o operaţiune clar organizată, un fel de invazie, un fel de agresiune la adresa Europei”, a spus Constantin Degeratu.

„Eu am categorisit această chestiune ca răspunsul asimetric, în cadrul acestui conflict hibrid, al Rusiei la sancţiunile economice. Serviciile secrete ruseşti sunt prezente în această zonă de peste 50 de ani”, a adăugat fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img