spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO: Firea îl laudă pe Iohannis

VIDEO: Firea îl laudă pe Iohannis

-

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis a arătat o schimbare de atitudine în ultimele zile reintrând în ”haina constituţională”, potrivit aşteptărilor electoratului care l-a votat la alegerile prezidenţiale din 2014.

”Am remarcat în ultimele zile o schimbare de atitudine îmbucurătoare a preşedintelui României, anume în momentul în care s-a consfinţit remanierea guvernamentală şi patru miniştri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Am observat că preşedintele reintră, uşor-uşor, în haina constituţională, de factor de echilibru, de mediator în societate şi de persoană responsabilă cu respectare prevederilor constituţionale”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a apreciat că o atitudine echilibrată din partea preşedintelui Klaus Iohannis ar corespunde aşteptările pe care le aveau românii care l-au votat la alegerile prezidenţiale din 2014.

”În campania pentru alegerile prezidenţiale, cel puţin între cele două tururi, s-a afirmat că este posibil ca mai mulţi să-l prefere pe Klaus Iohannis – şi aşa s-a şi întâmplat – pentru că se dorea în ţară normalitate. Se dorea o relaţie constituţională mai echilibrată, fără tensiuni, fără scandaluri, fără o competiţie prost înţeleasă între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria şi, de asemenea, o relaţie mai corectă cu Parlamentului”, a mai spus Firea.

„Să lucrăm împreună pentru țară, pentru București”, a spus Gabriela Firea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...