spot_img
4.2 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriPatroana cârciumii unde a cântat Florin Salam la New York: Lumea a...

Patroana cârciumii unde a cântat Florin Salam la New York: Lumea a aruncat cu banii pe ei dar de 1 $

-

”Eu i-am dus la aeroport in NEWARK NJ. De acolo aveau avion spre Germania unde aveau un spectacol a doua zi şi amînţeles că erau peste 1.000 de rezervări pentru Florin Salam şi formaţia lui. În aeroport toţi erau extraordinar de obosiţi . Au cântat 6 ore LIVE , încontinuu, fără pauză . Nu am văzut aşa ceva niciodată . Întradevăr au primit bani , lumea a dat dedicaţii şi au aruncat cu bani pe ei. Au meritat banii din plin. Au cântat 6-7 ore LIVE fără întrerupere …vă daţi seama. Florin Salam si formatia lui de elită au avut un succes enorm de mare la NY . Sunt exceptionali si profesionişti.” a povestit pentru CanCan Gabriela, patroana localulului unde a cântat Florin Salam la New York.

- Reclama -

Manelistului i-ar fi fost confiscaţi 100.000 de dolari pe aeroportul din Newark, a scris presa.

La aeroport ce sa întâmplat cu banii este adevărat. Dar o să-i primeasca înapoi curând. Banii au fost in valize diferite şi nu la fiecare în parte. Nu au împărţit banii pentru că sunt o familie care au încredere unul în celălalt si nu sau gândit să puna separat. Legea spune să ai 10 mii de persoană. Ei au avut la comun, nu separat. Dar erau 9 persoane şi aveau dreptul la câte zece mii de fiecare. Eu personal le-am explicat autorităţiilor din aeroport. Banii provin de noi, de la clienţi, avem cu ce să dovedim. Florin Salam nu a avut nici un ban asupra lui. El nici măcar nu a avut geantă. Banii au fost găsiţi în 5-6 genţi mici care le luau cu ei in avion. Erau genţi mici de voiaj cu lucruri personale. (…) Au fost 12 geamantane plus toate instrumentele lor. Şi restul a fost în genţiile de la câţiva din formaţie. Alţii nici nu au avut bani în buzunare. Ei sunt în grup…Plătesc în grup… Când am vorbit personal cu cei care au găsit banii au spus că nu are probleme cu ei, banii poate să-i ridice înapoi. Trebuie să dăm hârtii cei care am făcut spectacole. Că am plătit şi altădată să işi împartă banii înainte să plece pe aviona mai explicat ea.


Gabriela este patroana localului unde Florin Salam urma să susţină ultimul său concert din America. Manelistul şi formaţia lui urmau să cânte la Harmony Terrace din New York, restaurantul româncei, dar concertul a fost mutat într-un salon de nunţi şi botezuri, din cauza numărului foarte mare de invitaţi care şi-au anunţat prezenţa.

Au spus că trebuia să împartă la fiecare şi atunci nu mai era nici o problemă. Banii nu sunt confiscaţi. Banii sunt reţinuţi până primesc hârtiile de la spectacol. În câteva zile trimitem hârtiile necesare şi le vor da banii înapoi. Sunt bani munciţi, i-au meritat din plin. Vă spun sincer, am toată stima şi respectul pentru domnul Florin Salam şi formaţia lui de elită. Sunt oameni deosebiţi şi cu mult respect. Nu încalcă legile, sunt corecţi. Ei au venit cu vize de lucru, caformaţie, grup , pentru concerte în America. Deci se plătesc taxe pentru banii care i-au câştigat aici, pe companie. Dacă ei impărţeau banii pe drum nu mai aveau problema asta. A fost o plăcere să colaboram cu dumnealor şi vor veni din nou curând în America. Lumea ii iubeşte!

Gabriela a fost nevoită să rezolve situaţia neplăcută de pe aeroport, care i-a determinat pe Salam şi formaţia lui să întârzie cu o zi la un alt concert. ”Problema cea mare era pentru ei spectacolul din Germania. Erau plătite peste 1.000 de bilete şi patronii erau foarte supăraţi. Au făcut noaptea un video în aeroport să îşi ceară scuze şi au amânat încă o zi spectacolul. El ţine mult să onoreze lumea, să îşi ţină promisiunea. Au pierdut avionul şi nu mai era decât a doua zi avion spre Germania. I-am cazat pe toţi la Marriott Hotel lângă aeroport până a doua zi.”

Organizatoarea concertului ţinut de Salam spune că a văzut cu ochii ei cum primea manelistul banii din dedicaţii, dar aceştia ar fi fost mai puţini decât crede lumea. ”Bani nu au făcut cu sutele de mii… Au scos cheltuieliile, biletele de avion , au cântat pentru românii din America cu mult drag şi mare plăcere. Au avut până în 80 de mii / 9 persoane(…) Lumea a aruncat cu banii pe ei dar de 1 $. Şi noi ce i-am plătit, au scos cheltuieliile. Majoritatea aveau bancnote $ 1, 10, 20 …nimeni nu are zeci de mii …Eu am văzut să ştiţi… Nu este aşa cum crede fiecare… este foarte uşor să spui am dat mii de dolari…dar de fapt erau 100 in bancnote mici… Eu am restaurant de 20 de ani. Sunt sinceră. Lumea nu are bani!Banii au fost de la cele 10 spectacole in America. Ultimul a fost la noi. Unde cred ca a fost bine.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img