spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ EXPLOZIV: Un fost consilier al lui Putin a anunțat INVAZIA ISLAMICĂ,...

VIDEO/ EXPLOZIV: Un fost consilier al lui Putin a anunțat INVAZIA ISLAMICĂ, în 2014

-

În noiembrie 2014, un fost consilier economic al lui Vladimir Putin, Andrei Ilarionov, devenit opozant al Kremlinului, avertiza într-un interviu pentru televiziunea poloneză TV Republika asupra posibilității unei „primăveri islamice” în Europa.

FRAGMENT DIN INTERVIU, 27 noiembrie 2014. Andrei Ilarionov, aflat la Varșovia, a dat un interviu lui Michał Rachoń, la TV Republika:

- Advertisement -

În plus, nu aș exclude… țările și națiunile europene nu ar trebui să fie surprinse, dacă, să spunem, la anul, în primăvară, apare o masivă mișcare politică islamistă, o primăvară islamică în Europa, care va destabiliza țările europene și va consuma energia și atenția liderilor europeni, în timp ce Putin va încerca să-și ducă la capăt proiectele sale neo-imperiale.

MR: Așa cum ISIS acum atrage atenția, liderii occidentali sunt concentrați asupra ISIS și nu asupra Ucrainei?

- Advertisement -

Să spunem că atenția este împărțită. Dar să spunem că vor fi anumite mișcări, anumite activități chiar în țările europene, atunci va fi greu să se acorde suficientă atenție Estului Europei.

MR: Sugerați că o astfel de mișcare va fi asmuțită de Rusia?

Eu nu fac decât să avertizez, că dacă așa ceva se întâmplă în Vestul Europei, societățile occidentale, națiunile europene nu ar trebui să fie deosebit de surprinse și șocate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img