spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO EXPLOZIV/ Dezvăluiri bombă ale unui om de afaceri despre un deputat...

VIDEO EXPLOZIV/ Dezvăluiri bombă ale unui om de afaceri despre un deputat PSD a cărui fiică s-a măritat cu fiul unui interlop fiind cununată de Victor Ponta și Daciana Sârbu

-

“Un alt reprezentant politic al acestui județ (n.red- Caraș Severin), de bază, puternic… domnul Mocioalcă. M-a chemat la dânsul să-i explic proiectul. Era în măsură să mă sprijine pentru că primarul de la Turnu Ruieni era primar PSD. Mi-a spus: «Romeo, hai să vedem ce putem face pentru tine ca să faci acest proiect pe munte. Da, eu te ajut, o să te ajute primarul de la Turnu Ruieni». Dar mi-a pus o condiție: să-i dau o parte din părțile sociale ale firmei care dezvoltă acest proiect, să i le dau lui. Nu direct, ca să nu se afle, ci o să-mi dea un om de încredere, unul Bejeriță, să mă asociez cu el! Să devin asociat cu Bejeriță și el mă ajută să semneze și primarul de la Turnu Ruieni, că o să primesc și fonduri… Să fie și el acolo acționar!”, a dezvăluit omul de afaceri Romeo Dunca, care dorea să facă o investiție pe Muntele Mic conform ziarului Express de Banat.

Ion Mocioalcă este liderul PSD Caraș Severin, deputat și președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

- Advertisement -

Fiica lui Mocioalcă, Larisa, îi are nași de cununie pe Daciana Sârbu și Victor Ponta. Aceasta s-a măritat cu Laurentiu Gorun, fiul fostului lider interlop valcean Vasile Gorun, supranumit „Vulturul” sau „Dumnezeu”.

Declarațiile lui Dunca au fost făcute la un miting electoral al PNL.

- Advertisement -

“ În acel moment m-am supărat și i-am spus că aici nu se împart bani, că dacă vrea îi dau tot, numai să facă ceva. I-am spus ceva, cred că de mamă,  și nu am devenit asociat cu Bejeriță. Și bine am făcut, pentru că acum aș fi dat explicații la DNA. Știți că domnul Bejeriță a fost găsit cu vreo 10 milioane de euro! Cash! Eu nu am văzut mai mult de 100.000 de euro niciodată și facturez lunar 4 milioane. Dar am și 800 de angajați la care le asigur salariile. De asta am venit, să nu cumva să ajungă Mocioalcă! Eu cunosc diferența dintre ei! Mi-e teamă să nu ajung la mâna celui care a vrut să câștige pentru el, nu pentru județ”, a  mai afirmat Romeo Dunca.

Proiectul montan despre care vorbește Dunca și pentru care Mocioalcă i-ar fi cerut șpagă sub forma unui pachet de acțiuni pe care să-l treacă pe numele omului lui de încredere, Ion Bejeriță, l-a băgat în pușcărie pe Antonie Bunei, primarul PSD al comunei Zăvoi. Pentru o șpagă de 50.000 de euro. Cu Mocioalcă, Dunca a refuzat să bată palmă. “Bineînțeles că acel contract nu a fost semnat cu mine, că oferta mea nu a mai ajuns să fie analizată de consilierii locali. Primarul semnase cu o seară înainte. N-am știut de ce. Dar mai e un om care a pus suflet în acest proiect. M-a sunat Ristache și mi-a spus că-i pare rău să mă anunțe, dar consilierii lui de la Turnu Ruieni i-au spus că primarul a fost sunat din Belgia de Mocioalcă și pus să semneze seara, ca nu cumva sub presiunea consilierilor să se asocieze cu mine, nu cu o firmă concurentă care între timp să dea faliment. Mi-e frică să nu cumva să ajungă altul decât Marcel Vela, care are și el fixurile lui, dar care dorește să se facă ceva. A avut puterea să mă facă să mai cheltui ca un prost încă un milion de euro, să montez o instalație care stă de trei ani pentru că nu s-a realizat racod electric. Asta deși am semnat de trei ani contractul cu Consiliul Județean. Probabil că se va realiza dacă va veni Marcel Vela la Consiliul Județean!”, a încheiat Dunca, conform Express de Banat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img